top of page

RECENT POSTS: 

Minne tämä aika oikein menee?

3 kuukautta on mennyt todella nopeasti. Vuosi 2016 on alkanut ihan mielettömällä tavalla. Olemme nähneet ja oppineet paljon. Meidän tuntemamme ihmiset tietävät tämän kyllä, mutta olemme hyvin tunnollisia ihmisiä molemmat. Olemme opiskelleet 3 vuotta hyvin paljon ja myös ehkä liikaakin. On hyvä muistaa tasapaino opiskeluiden ja vapaa-ajan välillä. Täällä vasta olemme harjoitelleet sitä.

Olemme oppineet fysioterapiasta paljon, ja samalla olemme muistaneet vapaa-ajan. Nauttineet toistemme seurasta ja jutelleet. Olemme tutustuneet mielettömiin ihmisiin ja tulemme varmasti pitämään heidän kanssa yhteyttä jälkeenpäin. Mielestämme ansaitsimme tämän ja olemme hyvin ylpeitä, että uskalsimme tehdä tämän. Mietimme aina välillä mitä jos emme olisi tehneet tätä. Mitä jos mitä jos..mutta me tehtiin se. lentopeloista, harkkapeloista, kalapeloista huolimatta! ;D

Olemme usein miettineet, kuinka meidän kiitollisuudesta ja hienoista kokemuksista voisi kertoa sanallisesti, mutta emme taida siinä koskaan onnistua, sillä sanoin on kovin vaikeaa kuvata kokemuksia, hetkiä ja tunteita <3 Se on varmaa, että kaikki tämä tulee olemaan sydämissämme aina - ihmiset, paikat ja kokemukset.

Itselleni iso asia oli Inari. Maailman paras matkakaveri, jonka kanssa kaikki meni paremmin kuin uskalsin koskaan toivoa. En ole kolmeen vuoteen nukkunut kenenkään vieressä niin pitkää aikaa, kun Inarin vieressä tällä reissulla. Siinä vieressä oli hyvä ja tiedän, että mulla on koko loppuelämän Inari, jonka viereen käperryn miellläni <3

Uskon, että kaiken tämän jälkeen meidän on vaikeaa elää eri kaupungeissa, mutta onneksi nykyään yhteydenpito on helppoa - ja tietenkin yhteisiä suunnitelmia on tehty jo Suomen päähänkin. Toivomme myös seikkailevamme maailmassa jatkossakin yhdessä, sillä nyt meillä on liuta ihania ystäviä ympäri maailmaa. Haaveilemme myös, että joku päivä olisi mahdollista saada rakkaat ystävämme Suomeen, jolloin voisimme puolestamme näyttää meidän vieraanvaraisuuttamme heille.

Kiitos kaikille läheisille ihmisille, jotka ovat tukeneet meitä ja mahdollistaneet tämän meille. Kiitos myös Saimaan ammattikorkeakoululle ja muille apurahasäätiöille, jotka ovat tukeneet meitä myös taloudellisesti.


bottom of page