top of page

RECENT POSTS: 

Meidän lemppari paikka - Siquijor

Olimme suunnitelleet tyttöjen reissua Siquijoriin, ja toetutimme sen vihdoinkin! Suomen vieraamme Joska otettiin tietenkin mukaan ;)

Siquijor on tunnettu sen mystisyydestä - noitatarinoita ja taikauskotarinoita riittää. Emme kuitenkaan löytäneet metsään, jossa näitä rohtoja ja taikoja voi ostaa, sillä keskityimme enemmänkin auringosta nauttimiseen - hehee!

Vuokrasimme itsellemme auton ja kuskin, mikä toimi paremmin kuin hyvin. Kuski odotti meitä jokaisessa paikassa ja heti meidän istuuduttuamme autoon kurvasimme seuraavaan paikkaan - seurasimme matkan kulkua kartasta ja Joskan navigaattorista.

Siquijorista paljastui kuvankaunis paikka, jossa olisimme viihtyneet helposti koko viikonlopun, nyt kuitenkin kotimme tiivistää ajassa ja mennä jokaisen kohteen reippaasti - tyttöjen tahtiin :D

Päivään kuului kalliolta hyppimistä, valkoisia paratiisi rantoja, hyvää ruokaa, paljon valokuvia, vanhoja kirkkoja, uskomattomat vesiputoukset ja tietenkin aivan loistava seura <3 Matkaa on helppo taittaa, kun mukana on Cebuanon taitajia!

Päivä oli täynnä hymyjä, haleja ja ihania muistoja! Suosittelemme ehdottomasti tätä saarta matkakohteeksi, mikäli täällä päin liikkuu :)

Auringonlaskun saattelemina suuntasimme takaisin kohti omaa kotisaarta Dumaguettea. Inari torkahti kainalooni <3 Kotitalolle palasi kaksi onnellista tyttöä - jälleen kerran.


bottom of page