top of page

RECENT POSTS: 

Apo Vista

Olimme kirjoittaneet esittelykirjeisiimme sairaalalle meidän allasjumppa taustasta. Tästä innostuttiin kovasti ja meidän toivottiin pitävän ohjaustunnin oppilaille, sillä Dumaguetessa ei tunneta allasterapiaa. Me innostuimme tästä ja niin päädyimmekin sunnuntain lomailun sijasta tekemään töitä kirjaimellisesti PARATIISISSA!

Aamulla meidät noudettiin kotoamme klo 5 aamulla, sillä meille haluttiin näyttää upea auringonnousu, vaikka herääminen oli vaikeaa aikaisempien aikaisten aamujen vuoksi - se kannatti! Päästyämme perille näimme auringon nousun rannalta - koko paikka värjäytyi kauniin oranssiksi.

Olimme matkanneet puoli tuntia kuvankauniiseen kohteeseemme Apo Vistaan, jossa meitä odotti joukko iloisia opiskelijoita ja työkavereita. Klo 6 olimme jo täydessä vauhdissa lempiharrastuksemme Ultimaten parissa rannalla.

Saimme aamupalan paikalliseen tapaan: mangoa, riisiä ja suklaata :D Olemme hieman pulassa kaiken makean kanssa, sillä sitä on niin paljon, hahaa!

Päivään kuului meressä uimista, lautalla oleskelua, lentopalloa ja meidän allasjumppamme. Jumppaamisen lisäksi näytimme opettajaltamme Millalta saaneita oppeja siitä, kuin potilaan voi avustaa altaaseen. Ohjattavamme olivat ihanan innoissaan altaassa ja tilanne oli super hauska! Sama työ - vain eri maa ja maisema. Ohjatessamme meidän oli pakko hetkeksi pysähtyä ja vain miettiä sitä missä oikein olemme ja mitä olemme tekemässä.

Päiväämme kuului paljon lisää syömistä, sillä Filippiiniläiseen tapaan kuuluu, että syödään usein - ja vaikka ei olisi nälkäkään.

Viimeinen päivän kohteemme oli upea Tambaba Bay, jossa eleli länsimaalainen mies, joka rakentaa jahteja paikallisten kanssa ja tuo näin elannon heille ja itselleen. Lisäksi hänellä oli oma resortti, jossa virailimme ja tietenkin söimme - taas :D

Osa oppiliaista oli kanssamme viimeistä päivää, joten päivään kuului paljon valokuvia yhdessä. Parhaita hetkiä on kun huomaan itse hymyileväni, katson Inariin ja huomaan hänen hymynsä. Meistä on pidetty niin hyvää huolta, ettemme varmasti ikinä osaa sanoa uusille ystävillemme tarpeeksi isoa KIITOSTA <3


bottom of page