top of page

RECENT POSTS: 

Tierra alta

Yhtenä päivänä lähdimme muiden Work the World opiskelijoiden kanssa töiden jälkeen Tierra Altaan. Taas saimme kokea palan filippiiniläistä ystävällisyyttä. Fysioterapiaopiskelijat opastivat meidät oikeaan tricycleen kohti Tierra Altaa. Säästimme kuulemma rahaa näin. Opiskelijoila jatkui päivä vielä sairaalassa, mutta silti he kokivat töissä, että meidät pitää opastaa oikealle tielle. Hämmästyn aina tälläisistä eleistä, jota en ole kokenut Suomessa. Tierra altassa oli ravintola, allasalue ja siellä oli mahdollista kokea köysiliitoa!

Tierra Alta sijaitsi mäen huipulla, joten tricyclen kuski piti ottaa meidät kahdessa erässä, jotta pääsisimme mäen huipulle asti. Teimme ensiksi köysiliidon, mikä oli ihan mahtavaa, mutta todella pelottaa. Tilanne tuli todella nopeasti, joten en kerennyt kauan pelätä. Teimme tandemina liidon ja roikuimme vain köyden varassa, ihan älytöntä!! Taisin hieman kiljua, voi Jansku parka :D

Sen jälkeen, kun adrenaliinit oli purettu ulos menimme nauttimaan altaasta ja auringosta. Tierra Altasta näkyi myös Dumagueten kaupunki. Näkymä oli hyvin kaunis ja imapiiri oli rentouttava. Välillä täällä ollessa havahdun, että missä olen ja mitä teen. Teemme ihan mielettömiä juttuja ja joskus ihan ensimmäistä kertaa elämässämme.


コメント


bottom of page