top of page

RECENT POSTS: 

#kohteeseen

Pitkä matkustus takana! Lähdettiin Finnairin koneella Helsingistä Singaporeen klo 23.55 ja oltiin paikallista aikaa Singaporessa 17.30. Pelkäsin valtavasti lentämistä ja tuohan ensimmäinen lento kesti noin 12h. Kun astuin koneeseen tuli kuitenkin mukava ja tuttu tunne. Jotain hyvää ja mieletöntä on tapahtumassa :) Juttelimme nousun ajan ja Jansku piti kädestäni kiinni koko nousun ajan. Lennon aikana heräsin välillä turbulenssiin, mutta kun näin Janskun nukkuvan (ja puuskuttavan ;) ) niin minulle tuli turvallinen olo :)

Singaporen lentokentällä vietimme noin 8h. Seuraava lento oli kohti Manilaa. Lento kesti noin 4h. Meitä oli etukäteen peloteltu ettei Manilassa kaikki mene suunnitelmien mukaan. Joudumme kuulemma odottamaan ja jonottamaan paljon. Mutta meidän onneksemme ei ollut mitään ongelmaa! Kaikki sujui hyvin. Pääsimme heti seuraavalla lentokenttä bussilla seuraavaan terminaaliin, mistä viimenen lento lähti. Viimeinen lento oli kohti Dumagueten kaupunkia, mikä kesti alle 2h. Matkustimme melkein maailman toiselle puolelle ja kaikki vaihdot sujuivat hyvin, olimme supertyytyväisiä!

Kuumassa ilmastossa Dumagueten lentokentällä meitä oli vastassa Work the World organisaaatiosta Marjorie. Hän tuli meitä vastaan ja vei meidät turvallisesti hotelille. Yövyimme siis yhden yön hotellissa ennen Work the World taloon menoa. Olimme hyvin väsyneitä, joten hotelli yö oli tarpeen.


Comments


bottom of page